Lei av mygg og andre kryp?

Slik kvitter du deg med myggen!
THERMACELL
Jeg heter Thermacell. Jeg er en luktfri, lydløs og smidig myggjager. Jeg hjelper hundrevis av mennesker i året, som har problemer med mygg og andre kryp.

Thermacell jager knott, mygg og fluer effektivt, lydløst og luktfritt. Les hvordan dette er mulig.

 Jeg heter Thermacell Mr-450. Jeg er en håndholdt myggjager som lever av å jage mygg og knott. Jeg holder rundt 12 timer, før jeg trenger litt «kjærlighet».

 

Hvordan fungerer jeg?

Jeg bruker Allethrin for å jage myggen. Dette er et stoff som mygg og knott ikke takler, så da skyer de banen. Jeg bruker også en patron med butangass for å holde meg varm. Derfor lager jeg ingen lyd og lukter heller ingen ting. Jeg er ikke store karen, men jeg greier å gi en myggfri-sone på ca 20m2. 

← Her ser du et bilde av meg på tur.

«Jobben som myggjager, er midt i blinken. Jeg har fått jage mygg på vidder, i skog og i hager .»

Theramacell Mr-450

Hvordan bruker du meg?

Jeg har en av og på knapp, og trenger ca 10 minutter til å varme opp. Jeg kommer med en klips, så jeg kan fint henge på ryggsekken eller i beltet. Jeg kommer også med én gasspatron og 3 matter med myggavvisende middel. Etter ca 12 timer, trenger jeg et lite pust i bakken – hvor jeg trenger påyll med gass og 1 ny matte. Deretter er jeg klar for å jage mygg igjen.

← Bilde fra gutteturen i sommer!

Thermacell MR-450

Trykk her for å se meg på Fjellsport.no!

Vil du få gode tilbud før alle andre – samt tips, artikler og inspirasjon om tur og utstyr? Abonner på vårt fantastiske nyhetsbrev, da vel!

Test av Gregory Baltoro 85L ryggsekk

ARNSTEIN HURULIN Arnstein er en dedikert friluftsmann, pappa, excel-guru og klatreentusiast. Han er også Fjellsport’s hang-up champion, med en svimlende rekord på godt over 30. Gregory Baltoro er en solid og gjennomtenkt vandresekk fullpakket med smarte løsninger....

Hvilken turbukse bør jeg velge?

ANDERS KITTILSEN Anders er innkjøper og sortimentansvarlig på Fjellsport. Han er en ivrig friluftsmann, toppturentusiast og ultraløper. Han har gode meritter på bok, som Norseman 2017. Han starter også helgen med en skikkelig cowboy-frokost, og dette er en tradisjon...

Hvordan vasker du skalljakken din?

ALEXANDER STÅLNACKE Alex jobber på markedsavdelingen og er kampanjeansvarlig. Han er en nybakt far, toppturentusiast som foretrekker vinteren og har lang fartstid i sportsbransjen. Når var sist du vasket skalljakken din? Skal man i det hele tatt vaske en skalljakke?...