Lei av mygg og andre kryp?

Slik kvitter du deg med myggen!
THERMACELL
Jeg heter Thermacell. Jeg er en luktfri, lydløs og smidig myggjager. Jeg hjelper hundrevis av mennesker i året, som har problemer med mygg og andre kryp.

Thermacell jager knott, mygg og fluer effektivt, lydløst og luktfritt. Les hvordan dette er mulig.

Jeg heter Thermacell Mr-450. Jeg er en håndholdt myggjager som lever av å jage mygg og knott. Jeg holder rundt 12 timer, før jeg trenger litt «kjærlighet».

 

Hvordan fungerer jeg?

Jeg bruker Allethrin for å jage myggen. Dette er et stoff som mygg og knott ikke takler, så da skyer de banen. Jeg bruker også en patron med butangass for å holde meg varm. Derfor lager jeg ingen lyd og lukter heller ingen ting. Jeg er ikke store karen, men jeg greier å gi en myggfri-sone på ca 20m2. 

← Her ser du et bilde av meg på tur.

«Jobben som myggjager, er midt i blinken. Jeg har fått jage mygg på vidder, i skog og i hager .»

Theramacell Mr-450

Hvordan bruker du meg?

Jeg har en av og på knapp, og trenger ca 10 minutter til å varme opp. Jeg kommer med en klips, så jeg kan fint henge på ryggsekken eller i beltet. Jeg kommer også med én gasspatron og 3 matter med myggavvisende middel. Etter ca 12 timer, trenger jeg et lite pust i bakken – hvor jeg trenger påyll med gass og 1 ny matte. Deretter er jeg klar for å jage mygg igjen.

← Bilde fra gutteturen i sommer!

Thermacell MR-450

Trykk her for å se meg på Fjellsport.no!